Hogyan lehetne elvenni a bárányhús fura ízét és illatát?
El ne hidd!
1. Az utolsó szemig szedd le róla a fagyút!
2. Ha pörkölt, akkor rakj bele néhány gerezd fokhagymát
3. Ha sütöd, akkor tűzdeld meg fokhagymával
a sülteket általában rozmaringgal fűszerezik, annak nagyon intenzív az aromája.
a birkát (bárányt)vagy szeretik, vagy ki nem állják.
ha Te fura szagát , ízét érzed, akkor nem szereted:))
A férjem is így van vele, egyszer próbáltam megetetni vele
báránypörköltet.
az ebéd végén rosszul lett..., és alul-fölül percek alatt kiverte a herpesz a száját.
soha többet nem akartam rábeszélni.
Minek kell elvenni a birka karakteres, egyedi ízét?
Nem mondom, hogy a faggyút mindet hagyd rajta, de egy birkapörkölt/gulyás legyen birkaízű.
Ha nem kedveled az ízét, készíts más húst, kár megvenni a drága birkát, és utána az íze elvételével harcolni.
ha le van fagyasztva, add tovább olyannak, aki szereti.a világért meg ne csináld magatoknak, mert tényleg undor és
gyomorrontás lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!