Hogyan lehet elvenni a konzerves darálthús konzerv ízét?
Figyelt kérdés
A konzerves darálthús sokkal olcsóbb, mint a friss, és szívesen meg is venném, de annyira undorító a szaga meg az íze, amikor megpróbálom megfőzni, hogy szinte elviselhetetlen, és tönkreteszi a kaját. Valakinek van valami ötlete?2009. júl. 28. 11:22
1/5 anonim válasza:
Zárva hagyod.
Esetleg átpirítás fokhagymával, bazsalikommal, majorannával. De akkor már szóját is használhatsz.
2/5 anonim válasza:
A konzerv darálthúsból sose lesz olyan a kaja, mint a valódi darálthúsból. Egyrészt azért, mert hát amiből azt összerakják... nem véletlenül 400 Ft kilója. Másrészt az nem is nyers, nem is natúr, hanem fűszerezett, szóval nem igazán van köze a nyers darált húshoz...
3/5 anonim válasza:
Én inkább ritkábban főzök húst, és keveset, de akkor nagyon szépet veszek. Töltelékbe jó a fokhagymás borsos rántotta is a rizs mellé. Pl. töltött paprika így finomabb is.
Rakott ételbe gomba.
4/5 anonim válasza:
én a chilis babba pl konzerveset szoktam tenni, annak van olyan karakteres íze, hogy jól megfelel bele, régen anyukám felszeletelte a löncshúst, bepanírozta és kirántotta, úgy emlékszem, jó volt
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. júl. 28. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!