Bolognai, konzerv darálthúsból?
Figyelt kérdés
Már sokszor olvastam itt,hogy konzerv darálthúsból készítik a bolognai spagettit.Hogyan kell készíteni?2011. júl. 8. 00:02
1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint ahogyan darált húsból kellene, csak nem kell annyi ideig pirítani és főzni. Pár perc is elég neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
A konzerv darálthús a löncshús ugye?
2011. júl. 8. 00:13
3/7 anonim válasza:
Fúj, undorító lehet. A legokosabb, ha a löncshúst egyből a szemétbe dobod.
4/7 anonim válasza:
Egyébként a löncshús nem darálthús. Nekünk volt egyszer konzerv darálthús, amiből bolognait csináltunk, de az rendes darálthús volt konzervben. Azzal nem volt rossz, csak nagyon-nagyon zsíros volt.
De a löncshús az szemét.
5/7 anonim válasza:
Ja, nem magyar volt a konzerv, külföldről kaptuk.
6/7 anonim válasza:
persze, meg lehet csinálni akár löncshúsból is, de valóban nem lesz az igazi. (de, hát az ember nem is várja azt )arra valóban ügyelj, hogy nagyon kevés zsiradékon kezdd, mert tényleg sok zsír jön ki belőle.
7/7 anonim válasza:
Piritasz hagymát, rá a konzerv kicsit aprisd fel de fakanálal is szétnyomkodhatod,
2-3 ek paradicsom püré vagy ketchup, fűszerek, kifött tészta.
Nem inyenc kaja de gyors és viszonylag olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!