Darálthúsból pizzafeltét?
Pizzát sütnék vacsorára, de már unom a kolbász-szalámi-sonka variációkat. Van egy kis darálthúsom, gondoltam ebből kellene valami paradicsomos feltétet kreálni.
Örülnék,ha segítenétek:)Köszönöm!
Sajnos nem vagyok járatos pizza ügyben, csak kaptam egy receptet a tésztára, ami nagyon finom, de mindig csak az itthonlévő felvágottakból csináltam eddig.
most gondoltam darálthúsosra, lehet, hogy bolognai, de azt sem ismerem.
A receptet szívesen fogadom:)
Chilis-babos dologgal is meg lehetne csinálni.
Hagymát zsíron megpirítod, bele a húst, só, bors, chilipaprika, paradicsom, oregano/majoranna/akármi. Aztán bab, kukorica, sajt.
Fokhagymás,tejfölös alap.Erre a darált hús,kukorica,ananász,borsó....vagy amit szeretsz és van otthon.
Nagyon finom!!!
Simán akár Knorr szósszal megcsinálod a bolognai spagettihez a husos feltétet (tészta főzés helyett pizzalapot dagassz), és mikor kész, ráteszed a nyers tésztára, erre sajt, isteni lesz!
(felénk van egy pizzéria, ahol ezt Tűznyelőnek hívják: bolognai alap, hagyma, foghagyma, bab, kukorica, sajt)
Köszönöm, van itthon friss paradicsom és püré is, pizzaszósz, kecsap, fűszerek, csak még azt mondjátok meg, hogy a darálthúst teljesen készre kell-e főzni, vagy majd a sütőben sül véglegesre.
sajt erre is mehet ugye?
juj, a tejfölös is felcsigázott:)) akkor kettéveszem a tésztát, és kétfélét csinálok.
köszi az ötleteket:))
Én készre szoktam főzni.
Hagyma dinsztelve, rá a darálthús, aztán a paradcsom, só, bors, oregánó. Gyorsan megvan. Aztán mehet a pizzára is.
Vagy Hagmya dinsztelve, bele a hús, aztán ha megfőtt akkor a tejföl, fokhagyma, só, bors, majoranna vagy bazsalikom (esetleg kakukkfű...vagy ami otthon van).
Persze a sajtot nem hagyom le róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!