Hogyan lehetne elvenni az elkészült főzelék sósságát?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 13:03
1/15 anonim válasza:
Fözzél bele pár szem krumplit - az elveszi a sós izt.
2/15 anonim válasza:
A krumpli is jó, de hagyma is elveszi. Egészben főzd bele.
4/15 anonim válasza:
a tejföl nekem mindig csak előhozza a sósságot..
5/15 anonim válasza:
Tegyél bele egy krumplit, és főzd még, az felszívja.
6/15 anonim válasza:
Higítsd fel vízzel/tejjel, és ránts be (vagy habard be) újból. Így fel tudod bővíteni annyira, hogy az íze jó lesz.
Üdv!
7/15 anonim válasza:
Tegyél bele egy mokkás kanál szódabikarbónát.Ne ijedj meg fel fog habosodni de utána jó ízű lesz.
8/15 A kérdező kommentje:
Tökfőzelék volt, úgyhogy a krumpli szóba sem jöhetett. A krumplit amúgy én is tudtam, amikor sós a húsleves, akkor kell még belefőzni. De végül is a főzeléket megettük sósan.
2011. máj. 27. 21:30
9/15 anonim válasza:
Egy nagy krumplit, csak vágd be, de egészbe főzzed bele pár percig és kihülésig hagyd benne.
Tuti biztos, más ételekre is, pl. húsleves.
10/15 anonim válasza:
05-27 21:30
Bakker!...
Elfelejtettem hogy a tökfőzelék az egyetlen főzelékfajta amiből nem lehet kanállal kiszedni a krumpli kockákat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!