Hogyan lehetne elvenni az elkészült főzelék sósságát?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 13:03
11/15 anonim válasza:
A szódabikarbónás válasz a tökéletes! Minden ételbe beleteheted...:-D Többször használtam már erre a gondra!
12/15 Weisz Barnabás válasza:
Egyszerű:
Dobd ki a kukába!!dD
13/15 Weisz Barnabás válasza:
Vagy:
Rendelj inkább pizzát!!DDD
14/15 anonim válasza:
Bármilyen főzelékbe beletehetsz egész burgonyát és nem lesz tőle Burgonya ízű.... De hogy hatásos legyen előtte mindenképp szódabikarbónával próbálkozz,és ha utána is sós akkor marad a burgonya!
15/15 anonim válasza:
Ez biztos tipp: ha már elkészült,dobd ki és csinálj helyette újat. Szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!