Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetne elvenni az...

Hogyan lehetne elvenni az elkészült főzelék sósságát?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 13:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A szódabikarbónás válasz a tökéletes! Minden ételbe beleteheted...:-D Többször használtam már erre a gondra!
2011. jún. 1. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 Weisz Barnabás válasza:

Egyszerű:


Dobd ki a kukába!!dD

2011. jún. 1. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 Weisz Barnabás válasza:

Vagy:


Rendelj inkább pizzát!!DDD

2011. jún. 1. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim válasza:
Bármilyen főzelékbe beletehetsz egész burgonyát és nem lesz tőle Burgonya ízű.... De hogy hatásos legyen előtte mindenképp szódabikarbónával próbálkozz,és ha utána is sós akkor marad a burgonya!
2011. jún. 2. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim válasza:
Ez biztos tipp: ha már elkészült,dobd ki és csinálj helyette újat. Szevasz!
2011. jún. 27. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!