Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A harcsapaprikást úgy csinálja...

A harcsapaprikást úgy csináljam mint egy "csirkepörköltet"?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

Hát nem egészen, viszont nagyon sokféle módja van, ahány ház (ízlés) annyi szokás.

Ha rosszul fogsz hozzá, könnyen előfordulhat, hogy a szeletek apró darabokra törnek.


Üsd be a googl-ba, és válaszd ki az ízlésednek megfelelőt a többezer variációból!

2011. jún. 25. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
hát pont az a bajom,hogy sokféle van,de nekem a legegyszerübb kéne.Azért köszi.
2011. jún. 25. 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

ja kb úgy, mint a csirkepaprikást


pörköltalap, hal, tejfölös habarás

2011. jún. 25. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
A paprikás,az paprikás.Független az összetevőktől.A pörkölt az kicsit azért más.De csak bátran úgyse zsűrizteted.Te meg megeszed amit főztél,és ettől finom.
2011. jún. 25. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Első hozzászóló vagyok!

Csináld meg a pörkölt alapot (nagyon apróra darabolt) vöröshagymát dinsztelj, majd kevés vízzel engedd fel, rá a törtpaprikát, (szinezőt és csípőset is) sót. Ezzel forrald össze. Majd ezek után sűrűsísd be a liszttel elkavart tejföllel, azzal is rotyogjon össze.

A halszeleteket ez után rakd bele, és ettől kezdve már NE KAVARD, CSAK RÁZOGASD A LÁBAST! különben az egész összetörik. Kb. 10-15 perc alatt kész.

2011. jún. 25. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Kicsit elrontottam.Ott tartok hogy megdinszteltem a hagymát lepaprikáztam,bele tettem a parit-paradicsomot és felöntöttem vizzel:-(...az már késő ha most habarom be?Segítsetek mert már főzőm.
2011. jún. 25. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha még a hal nincs benne, semmit nem rontottál el!

Az menjen bele utoljára, hogy aztán már ne kelljen kavargatnod, csak rázogatni. Addig nincs baj!

2011. jún. 25. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi,mert már úgy csináltam:-)....valami fűszert rakjak bele?Fokhagymát nem ehetek a gyomrom miatt.
2011. jún. 25. 10:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Na kész vagyok.Remélem 25perc elég volt,mert addig főztem a halat,mikor beletettem,a szaftja nagyon fincsi lett:-)...Köszi a segítségeket!
2011. jún. 25. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most hova is mehetünk ebédelni?? :D


Most írd le, hogyan csináltad, még emlékszel rá, és legközelebb is ugyanígy csinálod, akkor már lesz egy olyan recepted, amiről tudod, hogy ízlik. (Ahány ház...)

2011. jún. 25. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!