A harcsapaprikást úgy csináljam mint egy "csirkepörköltet"?
Hát nem egészen, viszont nagyon sokféle módja van, ahány ház (ízlés) annyi szokás.
Ha rosszul fogsz hozzá, könnyen előfordulhat, hogy a szeletek apró darabokra törnek.
Üsd be a googl-ba, és válaszd ki az ízlésednek megfelelőt a többezer variációból!
ja kb úgy, mint a csirkepaprikást
pörköltalap, hal, tejfölös habarás
Első hozzászóló vagyok!
Csináld meg a pörkölt alapot (nagyon apróra darabolt) vöröshagymát dinsztelj, majd kevés vízzel engedd fel, rá a törtpaprikát, (szinezőt és csípőset is) sót. Ezzel forrald össze. Majd ezek után sűrűsísd be a liszttel elkavart tejföllel, azzal is rotyogjon össze.
A halszeleteket ez után rakd bele, és ettől kezdve már NE KAVARD, CSAK RÁZOGASD A LÁBAST! különben az egész összetörik. Kb. 10-15 perc alatt kész.
Ha még a hal nincs benne, semmit nem rontottál el!
Az menjen bele utoljára, hogy aztán már ne kelljen kavargatnod, csak rázogatni. Addig nincs baj!
Akkor most hova is mehetünk ebédelni?? :D
Most írd le, hogyan csináltad, még emlékszel rá, és legközelebb is ugyanígy csinálod, akkor már lesz egy olyan recepted, amiről tudod, hogy ízlik. (Ahány ház...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!