Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Harcsapaprikást hogy szoktátok...

Harcsapaprikást hogy szoktátok elkészíteni?

Figyelt kérdés
Nem belinkelt internetoldalakra vagyok kíváncsi, hanem a ti saját praktikáitokra.
2009. jún. 21. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én pörkölt alapot csinálok, beleteszem a felkockázott harcsát és megfőzöm. hozzá nokedli, tejföl, túró és kapor.:)
2009. jún. 21. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát a nokedlit összekevered a kapros-tejfölös túróval? És milyen harcsából csinálod? Sima folyamiból, vagy afrikaiból?
2009. jún. 21. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a túrós csusza jobb hozzá mint a nokedli. A pörkölalapot szinte készre főzöm az utolsó pillanatban teszem bele a nem túl kis és nem túl nagy kockákra vágott harcsát ami magyar. Pár pillanat és kész.
2009. jún. 22. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Én csak egyszer ettem életemben harcsapaprikást, de akkor túrós csuszával, a múlt héten, és isteni volt. Igazából én nokedlis vagyok, szóval így is, úgy is ki fogom próbálni. Nokedlivel azért, mert imádom, túrós csuszával meg azért, mert úgy isteni volt.
2009. jún. 22. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm mind a kettőtöknek!
2009. jún. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!