Hogy kell tésztát főzni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 10:54
11/14 anonim válasza:
a zsírról: a mérték az érték :))
12/14 anonim válasza:
Az a tészta, ami alatt elzárjátok a gázt, és hagyjátok a vízben megpuhulni, az nem főtt tészta, hanem elázott tészta.Köze nincsen a finom, ízletes főtt tésztához.
13/14 anonim válasza:
nagyot tévedsz kedvesem!!! próbáld ki, aztán beszélj.
a mai száraztésztáknak 5 perc főzés, és kb 10 perc állás,
tökéletesen elég.
miért kéne 20 percig zubogtatni??
14/14 anonim válasza:
Nem vagyok a kedvesed, ott kezdődik.A másik, hogy 20 éve vezetek háztartást, így TUDOM!Mondjuk nem tescós sz@rt főzök, hanem igazi olasz tésztákat, al dente!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!