Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell tésztát főzni?

Hogy kell tésztát főzni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a zsírról: a mérték az érték :))
2011. jún. 23. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Az a tészta, ami alatt elzárjátok a gázt, és hagyjátok a vízben megpuhulni, az nem főtt tészta, hanem elázott tészta.Köze nincsen a finom, ízletes főtt tésztához.
2011. jún. 23. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:

nagyot tévedsz kedvesem!!! próbáld ki, aztán beszélj.

a mai száraztésztáknak 5 perc főzés, és kb 10 perc állás,

tökéletesen elég.

miért kéne 20 percig zubogtatni??

2011. jún. 23. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyok a kedvesed, ott kezdődik.A másik, hogy 20 éve vezetek háztartást, így TUDOM!Mondjuk nem tescós sz@rt főzök, hanem igazi olasz tésztákat, al dente!
2011. jún. 23. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!