"Haspanaszosnak" mit tudnék főzni?
Figyelt kérdés
Szerintem valami enyhébb gyomorrontás lehet, bár napok óta tart - enyhe, de kitartó hasmenés kíséri.
Milyen élvezhető ételt tudnék főzni? A rizs és a krumpli önmagában már sok neki :(
2011. jún. 22. 14:47
1/5 anonim válasza:
A krumpli puffasztó hatású, így megértem, hogy unja... Rizs, rizs és rizs, az a tuti :)
3/5 anonim válasza:
kamilla es koromviragteat is lehet fogyasztani, s valoban rizs, parolt rizs, banan, joghurt, parolt burgonya, de lehet hejaban sult is, es ezeket lehet gyognovenyekkel is fuszerezni, mint kapor, kakukkfu, es joghurt, tehat ugy kell elkesziteni, hogy valtozatos is legyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, olyanra gondoltam, hogy mivel lehetne feldobni ezt az egyhangú menüt. Már én is rosszul vagyok tőle, pedig csak nézem, nem eszem :(
2011. jún. 22. 15:35
5/5 anonim válasza:
csirkemellből leves, sok répával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!