Sült nyulat hogyan készítsem?
Figyelt kérdés
Kaptunk három nyulat, a pörköltöt nem annyira szeretjük belőle, rántva már csináltunk, meg nyúlgerincet tűzdelve. Sült (fokhagymás, esetleg más fajta páccal) hogyan készíthetném el, valami finom receptet kérlek írjatok. Előre is köszönöm!2011. jún. 16. 14:58
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de kifejezetten sült nyulat szeretnék most.
2011. jún. 16. 15:04
3/10 gr. Shadow válasza:
Például csinálhatod a következőt:
Bepácolod, vadak fűszersó+olaj+rengeteg fokhagyma keverékébe éjszakára.
Másnap tepsibe rakod és sört vagy száraz bort öntesz alá, füstölt szalonna kockákat teszel rá, majd lefóliázva sütöd kb. 1 óráig majd fólia nélkül kb. fél óráig.
Ha kész zöld salátalevél ágyon tálalod.
Jó étvágyat.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jónak tűnik, van is házi száraz borunk.
2011. jún. 16. 15:59
5/10 anonim válasza:
Abba a pácba én még tennék szemes borsot és babérlevelet is. De ez ízlés kérdése. Egyébként finomnak hangzik, az illatát már érzem! :)))
6/10 anonim válasza:
szegeny nyuszik.van szived meg enni oket?
7/10 anonim válasza:
:D
Nem szív kell ahhoz, hanem jó éhes gyomor! :)))
8/10 doboszoli válasza:
A boci olyan szépen tud nézni, ám a bécsi szelet, ami túllóg a tányér szélén, könnyen feledteti a "bociszemeket".
9/10 doboszoli válasza:
Érzitek feleim az éteren át a sülő lecsó felséges illatát?
10/10 A kérdező kommentje:
Kaptuk a nyuszikat, szerencsére élve nem láttam:)
2011. jún. 16. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!