Cseresznyéből lekvár?
Figyelt kérdés
Lekvár, nem dzsem. Az a több órán át tartó ceremónia:)
Sok cseresznye termett az idén és nem tudok mit kezdeni vele. 20üveg befőtt untig elég. Úgy gondoltam, ha nem elég karakteres az íze, akkor majd összekeverem szilvalekvárral. Lekvárból minden mennyiség elfogy.
De hagyom magam lebeszélni, ha a mellett voksoltok, hogy inkább ne.
2011. jún. 13. 19:46
1/7 anonim válasza:
mi meggyel főztük össze 1:1 arányban pár éve, nagyon jó lett :)
2/7 anonim válasza:
Főztem belőle lekvárt tavaly,citrommal,a héjat is belefőztem.Ehető.
3/7 bumbi02 válasza:
Nekem anyum csinált nagyon sokat pár éve.. Szerintem finom:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Fogok is hozzá:)
2011. jún. 14. 06:42
5/7 anonim válasza:
sok sikert hozzá,próbálkozni lehet és finom is lesz sztem:P
6/7 anonim válasza:
én lekvárt tettem el, dzsemfix-es megoldással (tasakos), dzsemes állagúra hagytam (kicsivel több dzsemfixet adtam hozzá, és kicsivel több cukrot (mert 3 féle cseresznyéből készítettem, 2 elég savanykás volt), nagyon finom lett. De annyira, hogy az 1 éves lányunk hisztit csapott, amiért eltettem előle a dzsemet (kevés maradt, azt kiöntöttem üvegbe, és meg is ettük... volna, ha a lányunk hagy belőle :))
7/7 anonim válasza:
hja, és a Férjem is kinyalogatta az edényt, amiben a dzsemet készítettem :) (utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!