Nyúlhúst hogyan készítsem el?
Ami van itthon, és fel tudnám esetleg használni: mexikói vegyes zöldség, gomba, főzőtejszín, natúr joghurt, fokhagyma, na meg persze két jól megtermett nyúl.
Sütni szeretném mindenképpen.





A mexikói zöldséget megfőződ vízben /gondolom fagyasztott, 10 percig forr az elég/, leszűröd, a lét megtartod
Ebbe a lében félpuhára főzöd a nyulat;
Nyúl tepsibe, főzőléből teszel alá, és puhára sütöd;
A zöldségből csinál egy tejszínes ragut;
Főtt rizzsel tálalod;
Fűszerezés szabadonválasztott, ahogy szeeted.





én fokhagymával megtűzdelve, zsírban egy pici vízzel,egy jókora tepsiben lefóliázva puhára sütném.
a mexikóiból és gombából csinálnék egy mustáros tejszínes mártást hozzá, és persze egy kis rizst, vagy krumplit.
a zöldségmártás: egy kis zsíron (olaj) egy közepes hagymát dinsztelsz, rá dobod a zöldségeket és puhára párolod. ( nem szétfőzni :)a zöldségeket lehinted egy fakanál liszttel és egy kis vízzel.
ha már szószos állagú a szaft mehet rá egy kis mustár, bors,és hőkigyenlítéssel a főzőtejszín.friss petrezselyem is nagyon feldobja.
ha lenne idő rá, én krumplikrokettet csinálnék mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!