Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyúlhúst hogyan készítsem el?

Nyúlhúst hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés

Ami van itthon, és fel tudnám esetleg használni: mexikói vegyes zöldség, gomba, főzőtejszín, natúr joghurt, fokhagyma, na meg persze két jól megtermett nyúl.


Sütni szeretném mindenképpen.


2011. jún. 13. 10:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja meg persze krumpli és rizs és fűszerek
2011. jún. 13. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A mexikói zöldséget megfőződ vízben /gondolom fagyasztott, 10 percig forr az elég/, leszűröd, a lét megtartod

Ebbe a lében félpuhára főzöd a nyulat;

Nyúl tepsibe, főzőléből teszel alá, és puhára sütöd;

A zöldségből csinál egy tejszínes ragut;

Főtt rizzsel tálalod;

Fűszerezés szabadonválasztott, ahogy szeeted.

2011. jún. 13. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

én fokhagymával megtűzdelve, zsírban egy pici vízzel,egy jókora tepsiben lefóliázva puhára sütném.

a mexikóiból és gombából csinálnék egy mustáros tejszínes mártást hozzá, és persze egy kis rizst, vagy krumplit.

a zöldségmártás: egy kis zsíron (olaj) egy közepes hagymát dinsztelsz, rá dobod a zöldségeket és puhára párolod. ( nem szétfőzni :)a zöldségeket lehinted egy fakanál liszttel és egy kis vízzel.

ha már szószos állagú a szaft mehet rá egy kis mustár, bors,és hőkigyenlítéssel a főzőtejszín.friss petrezselyem is nagyon feldobja.

ha lenne idő rá, én krumplikrokettet csinálnék mellé.

2011. jún. 13. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!