Bőrös lapockából milyen kaját készíthetek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 09:09
1/3 anonim válasza:
so ,bors,sok fokhagyma a vizbe.en igy szoktam megfözniabälni.ha megfött pirospaprikat kintek ra.es nagyon finom kenyerrel.de ha gondolod csinälj hozza valami szoszt es tesztaval is remek
2/3 anonim válasza:
Sós,borsos,fokhagymás,babérleveles vízben úgy 3/4-ig előfőzöd.Kiveszed a vízből és ízlés szerint még megfűszerezed.Én meg szoktam spékelni fokhagymával.
Fűszerezés után beteszed római tálba(alá egy kis olajat,de még jobb ha olvasztott zsírt teszel)vagy tepsibe,köré hasábra vágott Vegetával megszórt burgonyát teszel,és készre sütöd.Sütés közben időnként kenegesd meg a húst sörbe mártott szalonnaszelettel,akkor szép és ropogós lesz a bőre.
Én szoktam hozzá készíteni párolt káposztát is.Azzal az igazi.
3/3 anonim válasza:
Én beszórnám vm finom fűszersóval vagy bepácolnám (só, bors, fokhagyma, mustár, delikát, olaj - 30 percig hagyd állni) és egyben megsütném, krumplipürével, savanyúsággal nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!