Valami jó nyári kaját nem tudnátok?
Figyelt kérdés
Olyat irjatok amit már kiis próbáltatok és tényleg jó:D köszi2011. jún. 1. 17:50
1/7 anonim válasza:
A friss lecsó elég nyári:)) sokszor kipróbáltam, isteni!
2/7 nyuszika01 válasza:
Gyümölcssaláta, müzlivel, joghurttal, mézzel.
3/7 anonim válasza:
Én a múlt héten töltött karalábét csináltam sok friss petrezselyemmel, isteni lett, elfogyott az utolsó kanálig!
4/7 anonim válasza:
Minden zöldségből, ami szezonális, szóval most "új" isteni kajákat lehet készíteni.
nem szabad kihagyni egy új borsólevest, zöldbabfőzeléket,
töltöttkaralábét,a friss finom salátákat.
gyömölcslevesek stb.
5/7 anonim válasza:
öntött spárga, rakott padlizsán, cukkini
zöldborsófőzelék, cukkini-tökfőzelék, paradicsomleves, paradicsomos húsgombóc újkrumplival
rántott cukkini, padlizsán
spenót, sóskafőzelék
rakott spárga, karalábé, karfiol
töltött paprika, lecsó
friss saláták
eperkrémleves, joghurtos cseresznye, megyleves
6/7 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig veszek ilyen tasakos szamóca-, málna-, és görög gyümölcslevest. Erre csak hideg tejet kell önteni és összekeverni. Nagyon szeretem ilyenkor és hamar elkészül!!
7/7 anonim válasza:
Eperfagyi.
Tejszín, joghurt, eper, vaníliás cukor, bourbon vaníliás cukor, pici édesítő, egy citrom reszelt héja. Leírhatatlanul finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!