Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, ha túl sós lett a...

Mit tegyek, ha túl sós lett a babfőzelékem?

Figyelt kérdés

Már csináltam hozzá még egy adagot, de így is sós :S

Meg lehet valahogy menteni?


2011. máj. 30. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Főzz bele pár szem nyers krumplit hátha elveszi az ízét.
2011. máj. 30. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csinálnék még egy kis rántást fokhagymával, hagymával, és felengedném tejjel, vagy tejföllel. Ezt keverném a babba, és kis cukorral, ecettel, babrlevéllel kiforralnám.
2011. máj. 30. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindegyőtöknek, úgy csináltam, ahogy a második válaszoló írta, és jó lett :)
2011. máj. 30. 17:25
 4/6 anonim válasza:
Bocsi de ezt muszáj leírnom: Először úgy olvastam hogy: Mit csináljak akkor ha túl SOK lett a babfőzelékem
2011. máj. 30. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor adtam volna belőle :D
2011. máj. 30. 21:53
 6/6 anonim válasza:
:D
2011. máj. 31. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!