Mikor fincsibb a burgonyafőzelék hagymával, hagyma nélkül?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 14:34
2/6 anonim válasza:
én ilyet még nem is hallattam, hogy hagymával, mi csak ecetet meg egy kis tejfölt teszünk bele
3/6 anonim válasza:
én csak a babfőzelék mellé tudom a hagymát :)
mondjuk anyukám a krumplifőzeléket úgy csinálja, hogy egy babérleveles paprikáskrumpli tejfölös habarással, és ugye alapból bele van sütve a hagyma de nem érződik... gondolom ennek is van többféle elkészítési módja
4/6 anonim válasza:
Én hagymát dinsztelek olajon, arra kerül minden más. Elképzelni sem tudom nélküle.
5/6 anonim válasza:
én is úgy teszem föl, hogy egy kis fej apróra vágott hagymát és babérlevelet, borsot teszek bele.
ha megfőtt, világos, paprikás rántással sűrítem be.
pici ecet is kerül bele, tejföl csak az asztalnál.
nekünk így finom:))
6/6 anonim válasza:
Egészbe rakok bele vöröshagymát, só, bors, babérlevél, majd ha megfő, paprikás tejföllel fölengedett rántás rá, aki szereti tesz bele ecetet, de a tejföl kissé savanyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!