Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudom minél elöbb felolva...

Hogy tudom minél elöbb felolvasztani a húst?

Figyelt kérdés

Sajna tegnap este elfelejtettem kivenni a csirkecombokat

a fagyasztóból és most szenvedek hogy legyek kész délre

vagy legalább is 1 vagy 2 órára..Most betettem ázni hideg vízbe de ha még esetleg fagyos nem baj ha úgy rakom be a sütőbe?Előre is köszönöm:)


2009. márc. 13. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én forró vízzel teli tálba szoktam tenni a csapba, és mindíg cserélem a vizet, ha már kihűlt. Ezen kívül rá lehet segíteni mikróval a kiolvasztó funkción.
2009. márc. 13. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vízbe rakd, de zacskóval együtt. Ha egy picit fagyos marad közepe semmi baj, több ideig párold fólia alatt.
2009. márc. 13. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
én is mikróba szoktam kiolvasztani.10-15perc alatt kiolvad.(olvasztó funkción).
2009. márc. 13. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez az olvasztó funkció a mikrón soha nem jön be :(

Én is langyos vizbe tenném zacskóstul, hogy ne a hús ázzon.

2009. márc. 14. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!