Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen főzelék van ami nem...

Milyen főzelék van ami nem puffaszt?

Figyelt kérdés
Sajnos súlyós emésztési problémám van,semmi olyat nem ehetek ami puffaszt.Krumpli főzeléket évente egyszer eszem mert nem vagyok oda érte.
2011. máj. 16. 19:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,spenót lesz:-).Nem tudom mi borult fel,de egy éve beteg vagyok(laktózérzékeny is vagyok).
2011. máj. 17. 08:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha laktózérzéken vagy, semmilyen főzeléket nem kellene enned....tök midnegy miből főzöd..
2011. máj. 17. 08:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Elmagyaráznád hogy miért?....csupán kiváncsiság.
2011. máj. 17. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert, ha valóban az van, akkor vagy bef.sol ha főzit eszel, vagy a tejes, tejfölös cuccoktól felpuffadsz...vagy midnkettő...

SZval ha valóban az van....akkkor tudná, hogy nem a krumpli, vagy egyik válaszoló által említett liszt a baj.

Tejérzékenység nem csak tej, hanem tejföl, tejszín, jégkrém, joghurt, puding fogyasztásakor is van

2011. máj. 17. 12:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást!Először is hagy közöljem veled hogy 6éve vagyok laktózérzékeny,és lehet kapni laktózmentes tejtermékeket.Szóval,ha én laktózmentes tejből vagy tejfölből csinálok egy főzeléket,akkor azt miért nem ehetek?Erre még mindig nem kaptam meg a választ.
2011. máj. 17. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés cicám: Ezt mikor említetted meg, és honnan kellett volna tudnom ?? XDDDDDDDDDDDDDDDDD kész vagy :D
2011. máj. 17. 15:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Élveztem a lelkesedésed:-D.Na,de komolyan,attól mert valaki laktózérzékeny,az nem azt jelenti,hogy nem ehet főzeléket.
2011. máj. 17. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!