Milyen főzelék van ami nem puffaszt?
Figyelt kérdés
Sajnos súlyós emésztési problémám van,semmi olyat nem ehetek ami puffaszt.Krumpli főzeléket évente egyszer eszem mert nem vagyok oda érte.2011. máj. 16. 19:58
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,spenót lesz:-).Nem tudom mi borult fel,de egy éve beteg vagyok(laktózérzékeny is vagyok).
2011. máj. 17. 08:19
12/17 anonim válasza:
Ha laktózérzéken vagy, semmilyen főzeléket nem kellene enned....tök midnegy miből főzöd..
13/17 A kérdező kommentje:
Elmagyaráznád hogy miért?....csupán kiváncsiság.
2011. máj. 17. 12:41
14/17 anonim válasza:
Azért, mert, ha valóban az van, akkor vagy bef.sol ha főzit eszel, vagy a tejes, tejfölös cuccoktól felpuffadsz...vagy midnkettő...
SZval ha valóban az van....akkkor tudná, hogy nem a krumpli, vagy egyik válaszoló által említett liszt a baj.
Tejérzékenység nem csak tej, hanem tejföl, tejszín, jégkrém, joghurt, puding fogyasztásakor is van
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást!Először is hagy közöljem veled hogy 6éve vagyok laktózérzékeny,és lehet kapni laktózmentes tejtermékeket.Szóval,ha én laktózmentes tejből vagy tejfölből csinálok egy főzeléket,akkor azt miért nem ehetek?Erre még mindig nem kaptam meg a választ.
2011. máj. 17. 14:49
16/17 anonim válasza:
Kérdés cicám: Ezt mikor említetted meg, és honnan kellett volna tudnom ?? XDDDDDDDDDDDDDDDDD kész vagy :D
17/17 A kérdező kommentje:
Élveztem a lelkesedésed:-D.Na,de komolyan,attól mert valaki laktózérzékeny,az nem azt jelenti,hogy nem ehet főzeléket.
2011. máj. 17. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!