Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen emletes tortát süssek...

Milyen emletes tortát süssek lagzira? Nem vagyok cukrász, de gyakran sütök!

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ajándékba, meglepetésnek megy, vagy rendelték és rádbízták?
2011. máj. 16. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány emeletes?
2011. máj. 16. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Legalább kétemeleteset és nem rendelés, hanem ajándékba akarom sütni.Olyan kicsit mennyasszonyos jellegűt szeretnék, bár a díszétéssel egy kicsit bajban leszek, de arra gondoltam, hogy élő virággal díszítem
2011. máj. 16. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Oroszkrém. Az isteni :)
2011. máj. 16. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

somlüi torta marcipán bevonattal

Cukordíszeket ajánlom...

(élő virággal vigyázz, balul is elsülhet)


[link]

2011. máj. 16. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim válasza:

[link]


Már készen is lehet jó maripánokat venni.

2011. máj. 16. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

karamell virágok:


[link]

2011. máj. 16. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyat készíts,ami nem romlandó, ha nagy a hőség.

Mindenképp főzött krém legyen benne.

Dobos torta esetleg? Bár a karamell macerás, de a tetejére kerülhet csokoládé máz, és nem kell a bevonattal külön szenvedned.

Vegyél rá kész marcipán díszt, vagy formázz magad marcipánból.


Üdv!

2011. máj. 16. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

Ehhez mit szólsz!

Én már elkészítettem, és nem annyira macerás. A díszítés pedig habzsákkal megoldható.

[link]

2011. máj. 16. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,a linkekt megnézem mind.Egyszer próbálkoztam marcipán bevonattal, de nem tudtam a mennyiséget, és kevés lett a tömb,amit vettem.Meg még azt sem tudom,hogy a marcipán tomböt lehet-e még pl.porcukorral szaporítani.A krém mennyiségével is bajba vagyok, mert amikor nagy tortát sütök,nem igazán tudom, hogy mennyit keverjek.itt a főzőtt krém+vajkrémre gondolok.
2011. máj. 16. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!