SOS! Jó még ez a laskagomba?
Figyelt kérdés
Épp kivettem a fagyasztóból egy adag laskagombát ( kb 3 hete lett lefagyasztva) és elég sárgás a színe. Szeretném megfőzni, de tanácstalan vagyok. Vajon jó ez még? Miért sárga? megfőzzem?
Köszi!!
2011. máj. 14. 20:26
1/2 anonim válasza:
Attol fugg, hogy hany naposan fagyasztottad le. Mivel a gomba eleg kenyes, ha kettonel tobb, akkor felejtos. Nem eri meg egy jo kis etelmergezes.
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen friss volt, mikor lefagyasztottam..
Végül megfőztem, és nagyon finom lett! Egyis ismerősöm annyit mondott, hogy ő is rendszerint fagyasztja, és sűrűn besárgul. :)
2011. máj. 16. 12:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!