Hogyan készítitek a szilvásgombócot?
Figyelt kérdés
Nem most kezdek főzni, de ez lesz életem első szilvásgombóca. Igazából még enni sem ettem, úgyhogy viszonyítási alapom sincs...
Neten kerestem receptet, ez rendben is van, nagyon egyszerű, csak éppen eddig az általam megnyitott négy recept négy különböző módon írta le a tészta elkészítését. Van amelyik csak tojással, csak vajjal, van amelyik tojással és vajjal, egyik még étkezési keményítőt is írt hozzá. Gondolom mindegyik finom a maga módján és vagy szétesik főzéskor, vagy nem, de melyik lenne a legjobb?
Ti hogyan készítitek?
Egyébként nem szilvát szeretnék belerakni, hanem házi fekete szilvalekvárt, elég kemény. Szerintetek nem fog belőle kifolyni főzéskor?
2009. márc. 12. 09:04
11/11 anonim válasza:
Nagyon jó hogy ilyen jól sikerült! Tedd fel külön a túrógombócos kérdést, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!