írnátok nekem nagyon finom házilag készített csokoládékrém receptet?
Figyelt kérdés
amin nem érződik az a tömény margarin !
tortába stb..
2011. máj. 12. 15:48
11/14 anonim válasza:
Ja, és a cukor mennyiségét csökkentheted, én 15 dkg-ot teszek bele, de van, aki édesebben szereti. A kakaó pedig 2 PÚPOS evőkanál legyen.
12/14 A kérdező kommentje:
nagyon szupi
akkor kipróbálom egy-kettőt
majd gondolok rátok ha eszem
köszi :)
2011. máj. 12. 16:16
14/14 anonim válasza:
Fél liter habtejszínbe tördelj bele 3 tábla étcsokoládét, és forrald össze állandó kevergetés mellett. Ha kihűlt, fél csomag zselatin fixet hozzáadva verd addig robotgéppel, amíg habos krém állaga nem lesz. Ez a mennyiség egy 28 cm átmérőjű torta megtöltésére és bevonására bőven elég.
Variálhatod is az arányokat. Én múltkor az emeletes tortámra 8 deciliter tejszínből és 4 tábla csokiból készítettem krémet. Annyi, hogy akkor több habfixáló kell bele. Kicsit költséges, de ez tuti nem margarinos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!