Ha a zöldbablevest nem rántom be, csak tejfölt öntök bele, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Fűszerezve, minden, csak nem a rántást tenném hozzá, csak a tejfölt? :D2011. máj. 11. 13:16
1/5 anonim válasza:
Kiválna, és fehér léként a leves tetején úszna.
Tegyél bele egy kis lisztet, úgy már elegyedni fog. Tul.képp így megkapod a híg habarást.
Üdv!
2/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam rendesen, már itt van előttem. :D Csak kíváncsi voltam, h akkor mi történne.
Köszi.
2011. máj. 11. 13:41
3/5 anonim válasza:
Én pl. a zöldbablevest mindig is habarással készítettem.
4/5 anonim válasza:
Én soha nem rántom vagy habarom (mert szerintem akkor éppen a zöldbab friss ize veszik el), hanem a tányérban keverek bele tejfölt, és teljesen simára lehet keverni, nem lesz semmi baja sem. Egyzser próbáld ki igy, sokkal finomabb, mint liszttel elrontva.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. máj. 13. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!