Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyukám elkezdett egy zöldbabl...

Anyukám elkezdett egy zöldbablevest, míg hivatalos ügyet intéztem, de mikor hazaértem, rám bízta, én viszont még sose csináltam, hogy fejezzem be?

Figyelt kérdés

Itt hagyta kuktafazékban vízben, a víz meleg, tehát elkezdte főzni, de elzárta, gondolom, nem sejtette, hogy ilyen hamar végzek, a kapuban találkoztunk.

Hol tarthatott, hogy folytassam?

2010. dec. 27. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A kuktaban minden el van keszitve, kapcsold be, es talan anyukad addig visszaer mire megfo a zoldbab leves.
2010. dec. 27. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha megfőtt a bab (kóstold meg, hogy puha-e), akkor csak annyi a dolgod, hogy egy tejfölös-lisztes habarással besűríted, és egy pici ecettel (de ne sokkal) ízesíted, hogy savanykásabb legyen. Habarás: 1 kis doboz tejföllel keverj simára 2 ek. lisztet, és fokozatosan önts hozzá abból a vízből, amiben a bab főtt, majd az egészet folyamatos kavarás mellett öntsd a babhoz. Pár percig forralod, és kész. Ekkor jöhet az ecet, de ezt ki is hagyhatod, majd tálaláskor mindenki tesz bele magának ízlés szerint. Kóstolgasd, ha nem elég ízes, tegyél még bele egy kis sót, ételízesítőt.
2010. dec. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!