A palacsintába sütőport lehet tenni? Mi történik ha rakok bele?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 00:20
1/6 anonim válasza:
Felesleges, sütőport több tíz perc sütési idejű zsíros tésztába szokás tenni mert a hőtől és az időtől felszabadul a gáz ami a rövid sütésidejű tésztánál nem.
2/6 anonim válasza:
Mellőzd inkább. Maradj a jó öreg,beváltnál...
3/6 anonim válasza:
a szódavíz elég bele, hogy levegős legyen. a sütőpor megemeli ugyan, de vastagabb is lesz a kelleténél.
4/6 anonim válasza:
Lehet bele tenni, én is szoktam, egy adag nyers tésztába kb. egy mokkáskanálnyit. Ettől vastagabb, magasabb lesznek a palacsinták, de nem nehezek. Pl. palacsintatortához remek így, szép, magas lesz a rakás és könnyen szeletelhető.
5/6 anonim válasza:
A vaskosabb amerikai palacsintába szoktak tenni.
6/6 anonim válasza:
Igen az amerikai palacsintába szoktak sütőport tenni. Kisebb pufi palacsinták, én nagyon szeretem. :) De a hagyományosba nem kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!