Milyen sütőport használjak hogy biztos szépen feljöjjön a süti? Igaz hogy lehet azért nem jön fel mert a liszt és a vaj a tepsin odaragasztja?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 19:48
1/4 anonim válasza:
Mindig dr Oetker sütőport használok. Elkeverem a receptben megadott liszttel a kellő mennyiségű sütőport, és úgy adom a masszához.
2/4 anonim válasza:
Én meg szódabikarbónát használok helyette.És szép magas lesz.
10 percig nem szabad kinyitni a sütőt,mert "megfázik" a massza,és nem jön fel.Én újabban sütőpapírt használok,nem lisztezek meg vajazok,és mosogatni is könnyebb.
Tök mindegy,hogy milyen a sütőpor,ha nagyon sűrű a tészta,akkor sem jön fel rendesen.de ha sok gyümölcsöt dobsz a tésztába,akkor se,mert vizes lesz.
3/4 anonim válasza:
Én így csinálom,6 tojásfehérjét felverek,bele 6 kanál cukor,és a 6 sárgája,egy kávéskanál szódabikarbóna.Ezeket géppel keverem össze.Majd fakanállal beleforgatok 6 evőkanál lisztet.Ez megy a sütőpapírra,és nem nyitogatom.
4/4 anonim válasza:
Sütőporosnak fontos az előmelegített sütő, hogy gyorsan emelkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!