Kép. Hogyan készül a tortán látható máz, amit még formázni is lehet, és bevonták vele a tortát? Receptet szeretnék!
Fondant a neve.
ezen az oldalon sok receptet találsz: [link]
Egyébként én kipróbáltam a "nyújtható fondant" receptet,de sajna nem tudtam nyújtófával kinyújtani,mert mindig elszakadt. Kilapítottam, és úgy tettem a tortára.Még így is nagy sikere volt :)
Biztos, hogy boldogulsz vele, persze gyakorolni kell. Lánykám teljesen autodidakta módon "tanulta ki a szakmát".
Kukkants be a honlapjára:dobostorta.mindenkilapja.hu
Ez az anyag FORMIX néven kapható a cukrászati boltokban, 2 kilós tömbökben, egyfajta hamis marcipán. Költségkímélő volta, és jó formázhatósága miatt szereti használni. Ő már magának készíti,(még olcsóbban jön ki)de sokáig vásárolta készen.
Találsz ott elérhetőséget, szerintem szívesen segít, nagyon készséges kiscsajszi.
A festést egyszerű ételfestékkel oldja meg, de azt hiszem a képek önmagukért beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!