Hogyan kell felverni a tojásfehérjét kemény habbá?
Általában sok mindent megsütök ne ez sose sikerül. Valaki leírná Nekem? De úgy mint egy dedósnak mert akárhányszor fogtam neki csak löttyedmény lett belőle:-)
Kézi habverővel vagy géppel? hány percig?
Előre is köszönöm!
Most bocs, de akkorat nevettem! " ha vizes piskotahoz kell, tegyel bele vizet is" irta itt valaki. Ez poen volt, vagy micsoda? Vizet a tojasfeherjehez?
Nagyon tetszett a profi megfogalmazas, de gondolom az illeto meg eleteben nem sutott semmit:)))
én úgy szoktam ahány tojás fehérje annyi evőkanál kristály cukor.
eddig nem esett össze.csak elöbb verni kell a fehérjét magába(cukor nélül)aztán mikor már kezd "nőni"akkor kell szépen lassan adagolni a cukot.
a lényeg hogy lassan nem egyszerre.ja.és egy irányban nem össze-vissza.
jó sütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!