Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből készül a mekis pite és...

Miből készül a mekis pite és hogyan?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 14:36
 1/6 anonim válasza:
0%
kínai kisgyerekekből
2011. máj. 8. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Levelestésztából,olajban kisütve.A tölteléket sajnos nem tudom,pedig az is nagyon jó.Szerintem a margarinban-cukorban megpárolt fahéjas almát burgonyakeményítővel kell besűríteni,esetleg kis citromlé bele.
2011. máj. 8. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

Nee légyszíves ne keverjétek a házi készítésű pitét a mekissel. :D

Miből készül? Sok szemétből, tartósítóból, mindenből amiből sokat tudnak szerezni, olcsón!

Ja, gyümölcsöt meg az nem látott még életében, csak aromákat...

2011. máj. 8. 14:59
 4/6 rifle02 ***** válasza:
67%
FUUUU, nem azt kérdezte, hogy teli van szeméttel hanem, hogym iből készült. Takarodjon már ez a sok egészségügyi barom, akik mindenohva beírják mennyire egészségtelen ez + az. ÉS? nem ez volt a kérdés.
2011. máj. 8. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Drága, nem egészségügyi barom vagyok, hanem minőségellenőr :D

Nem mondtam egy szóval sem hogy egészségtelen.

Az volt a kérdés, miből készül, én válaszoltam.

Ha azt kérdezi hogy tud HASONLÓT csinálni, akkor nem ezt fogom válaszolni.

TANULJ MEG OLVASNI SZIVI!

2011. máj. 8. 15:48
 6/6 anonim válasza:
Levelestészta olajban kisütve, a töltelékhez pedig a vajon megpárolt almát fahéjjal, barnacukorral és agar agarral (nagyon erős sűrítőanyag, gyakorlatilag grammban kell belemérni a töltelékbe) sűrítik hogy ezzel melegen elérjék ezt a finom ragadós állagot. Nem igazán van szemét benne, ami azt illeti igazábol szarbol nem lehet várat építeni ahogy szokták mondani. Mekis pitébe is alma van :) sőt ott lapul benne a "minőség", amit meg is fizettek, mert amúgy k..vadrága :D
2019. febr. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!