Paradicsomos húsgombóchoz írja a recept a paradicsomlevet, az milyen legyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem,emlékszem nagyanyám rakott el régen ilyesmit,naaagy üvegekben.
De a boltokban nem látok ilyesmit,csak ilyen konzervet,ami túl sűrű.
Az üdítőként árusított (Sió,stb..) dobozos paradicsomlé jó erre a célra?
2011. máj. 4. 09:06
1/7 anonim válasza:
A konzervet vedd, lehet vízzel hígítani.
2/7 SzilKa válasza:
A 100%-os paradicsomlé (dobozos) is jó hozzá.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a sűrített paradicsom a legjobb erre a célra, valahogy nekem erősebb paradicsomos íze van, mint a dobozos ivólének. A cukrot ne felejtsd ki belőle a főzés során.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. máj. 4. 09:33
5/7 anonim válasza:
Igen, sűrített paradicsom konzerv. 3 liter vízhez, kb. 4 kis konzerv az az egészen pici, vagy egy nagy kell.
cukor, utána rántás hozzá és pici só.
6/7 anonim válasza:
Utána rántás?Első a rántás, arra a sűrített pari, felengeded annyi vízzel, amennyi levet akarsz, pici cukor, só, fokhagyma, és ha forr mehet bele a gombóc.
7/7 anonim válasza:
Nem mindegy? Valaki így, valaki úgy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!