Szerintetek elromlik a nyakas karaj május elsejéig, ha ma vettem meg frissen az üzletből? Milyen pácolást ajánlotok, hogy igazán ízletes legyen?
Hát eléggé a határon van - három napig tartogatni.
De ha valami pácba rakod és LÉGMENTESEN lezárva hütöben tartod, akkor 100%, hogy nem lesz baja, söt nagyon finom lesz.
A pácra az lenne a javaslatom, hogy napraforgóolajba keverj sót, borsot, egyéb füszereket (fokhagyma, bazsalikum, rozmaring - de ne mindet egyszerre, hanem amit szerettek), piros aranyat, ketchupot, a húst tedd egy nagyobb fagyasztós zacskóba, öntsd mellé a pácot, és az egészet zárd le légmentesen. Utána a zacskóban "maszirozd" át a húst a pácban úgy, hogy mindenhol bekenödjön. Minden nap ismételd meg a maszirozást, de csak közvetlenül a sütés elött nyisd ki.
(Mi az a nyakas karaj?)
Ha bepácolod nem romlik meg.én disznót olajos pácba teszek, hagymával, fokhagymával, mustármaggal
de tényleg mi az?
karaj tarjával? vagy mi a nyak?
Soha életemben nem hallottam, pedig főzök vagy 30 éve
"van aki nem ismeri?"
99,99%. Van rövid karaj hosszú karaj.A rövid karajnak van a vesés vége amin a szűzpecsenye van.
Igen az a rövidkaraj szűzpecsenyével. Ezt hívják nyakasnak?
Soha nem hallottam.
Én azt mondom nem.
Amikor a boltba érkezik, az is már egyszer volt fagyasztva és azt olvasztják ki, Már az is áll az üzletben 1-2 napot, és te még otthon is..én nem enném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!