Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mélyhütött rákpálcikákat...

Mélyhütött rákpálcikákat vettem amik kb.8 centisek. Mit kezdjek velük? Hogyan készitsem el?

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem rákpálcikát vetteél, hanem surimit. Az hallisztből készült rákízesítésű utánzat.

Ugyanúgy használhatod mint a rákhúst, pizzára, tésztára, fokhagymával olajon pirítva.

2009. márc. 6. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem és tényleg 45% surimi (-vagymi).
2009. márc. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!