Mélyhütött rákpálcikákat vettem amik kb.8 centisek. Mit kezdjek velük? Hogyan készitsem el?
Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 18:13
1/2 anonim válasza:
Nem rákpálcikát vetteél, hanem surimit. Az hallisztből készült rákízesítésű utánzat.
Ugyanúgy használhatod mint a rákhúst, pizzára, tésztára, fokhagymával olajon pirítva.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem és tényleg 45% surimi (-vagymi).
2009. márc. 6. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!