Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pipifalat, aranytallér. Stb....

Pipifalat, aranytallér. Stb. pulyka vagy egyéb baromfihúsból készült panírozott mélyhűtött kaják. Melyik finom? Két háromszor vettem, mindig mást, nem ízlett a gyerekeknek. Mi megettük.

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ripp-Ropp féle, ez olyan mint régen, isteni finom és árban is jó. Van belőle rendes fasírt és falatkák is! Mi csak ezt vesszük, mert ez legalább fasírt, míg a többiben ki tudja mi van!
2009. márc. 28. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a Family Frost / Algida -tól szoktam venni egész jókat.

Ami színhúsból készül, az általában jó szokott lenni, bár drágább is, de nem véletlenül.

2009. márc. 29. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi a Pennyből szoktunk venni sajttal töltöttet Fagylakomás, meg van ilyen kisebb fasírtokat tartalmazó is, zöld zacsiban, tán az is fagylakomás, az finom és igaz kisebb fasírtok, de az ízük hasonlít a házihoz és 549 egy kiló. Mi mindig veszünk. A pennys cuccok fincsik szoktak lenni általában.

Valamint helyben vettem már olyat hogy "Miklósi sajttal töltött pulykamell", ez olyan narancssárgás féle színű zacsiban van, semmi extra rajta. Ezt nem tudom hol lehet kapni, nálunk az egyik helyi boltban szokott lenni 700ft egy kiló és finom volt.

Nekünk ezek szoktak bejönni. Vettünk régebben ilyen olyan márkásat, hirdetettet de nekünk ez jöbb be eddig.

Valamint még talán azt hiszem egyszer Lidl-öset is vettünk az is jó volt. Az Aldiba meg egyszer nagyon finom jégkrémet vettünk, tölcséreset, több db-os kiszerelésben, akciós volt, jó áron.

2009. márc. 30. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
igen a pennys tényleg jó, de eddig ott csak a nudlit, a szlvásgombócot és a túrós derelyét vettük... nem érdemes annyi pénzért nekifogni és nagyon finom.
2009. ápr. 1. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!