Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sörkorcsolyát szoktál...

Milyen sörkorcsolyát szoktál készíteni?

Figyelt kérdés
receptet is írjatok légyszi :)
2011. ápr. 27. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajtos pogi, sörkifli vagy sajtoskifli.


Üdv!

2011. ápr. 27. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A tálalás előtti napon sertés darálthúsból készíts kolbász-húst:

só, őröltbors, köménymag, fokhagyma, törtpaprikából 2 féle (szinező és csípős). Alaposan összegyúrod, hogy egybeálljon az egész, és ne essen szét. Apró golyókat formálsz belőlük, beforgatod csípős törtpaprikába, egy fogvájót a közepébe. Tálcára rakod, alufóliával betakarod és egy éjszakára be a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.

A vendégek elé frissen sütve, gőzölve tedd.


Készíts bőven, én 3 kg húsból készítettem 6 főre, úgy nézett ki, hogy kevés. Persze a sörből is vásárolj be tisztességgel, mert egyik viszi a másikat.

2011. ápr. 27. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!