Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vagdalthúsból ki szokott...

Vagdalthúsból ki szokott fasírtot készíteni? Mik az arányok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
én egyszer próbáltam váratlan vendégjárás idején, de rohadt zsíros. én kidobtam. talán,ha valahogy a zsírt csökkenteni tudod... talán sok zsemlemorzsa... nem tudom
2011. ápr. 20. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt már én is próbáltam, nekem "se jött össze". Kidobtam az egészet!
2011. ápr. 20. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Fasirtot bármilyen húsból lehet csinálni ,de akár hús nélkül is lehet , pl simán reszelt krumpliból. A tojás amit beleteszünk,az összetartja a gombócokat.Az viszont egy egészen más dolog ,hogy ha olcsó húst /vagy semmilyen húst nem teszünk bele,hogy akkor milyen lesz az íze kisütés után.
2011. ápr. 20. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem a kérdező a dobozos "Vagdalthús"-ról beszél, és nem a "normális" darálthúsról.
2011. ápr. 20. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, valóban a konzerv vagdalthúsról van itt szó.
2011. ápr. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!