Mi a különbség a sólet és a babfőzelék között?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 19:15
1/3 anonim válasza:
A sólet rántás nélkül sütőben, a babfőzelék rántással készül.
2/3 anonim válasza:
Az összetételét illetően a sóletben a babon kívül még lehet árpagyöngy, marhahús, sertéscsülök, hagyma, de mindenhol máshogy készül.
3/3 anonim válasza:
A sólet eredetileg kóser kaja, eszerint NEM kerülhet bele disznóhús. Libával is szokták készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!