Meddig kell főzni a marha velős csontot? Mikor tudom hogy jó?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 09:35
1/5 anonim válasza:
Ha a csonton levő hús lejön a csontról.
2/5 anonim válasza:
A velőt sózd be, hogy ne jöjjön ki a csontból, főzés közben, ha megfőtt a zöldség is benne, kész a leves.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,arra emlékeztem,hogy be kell sózni,mert egyszer már csináltam ilyen levest,csak már régen.Köszi szépen!
2011. ápr. 17. 10:31
4/5 doboszoli válasza:
Igazán finom akkor lesz, ha több órán át főzöd, lassan, gyöngyöztetve.
5/5 anonim válasza:
Én ugy szoktam, hogy a két végét belemártom a sótartóba, és a fazék aljába teszem. Erre jön a marha hús, a zöldségek, és megfőzöm a levest lassan, kb 3 óra. Addigra jó a velő is. Forrón - piritott kenyérre verem. Kis só, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!