Hogy készül a túrógombóc? Nem szokták kifőzni? Mindenképp kell zsemlemorzsába forgatni?
Figyelt kérdés
Valahogy én úgy emlékszem még fiatalabb koromból (azóta nem ettem),hogy ki kell főzni,és nem kell zsemlemorzsa hanem tejföl és porcukor kell rá forrón...
De ilyen receptet nem találok itt a neten...
2011. ápr. 15. 19:40
1/3 anonim válasza:
Darából tojásból és túróból áll és tovább kell főzni a dara miatt. Tálalásnál tejfölt és pirított prézlit tesznek rá.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
igen, mi is úgy csináljuk hogy túró dara tojás, utána állnihagyjuk, és aztán kifőzzük a gombócokat, aztán pirított zsemlemorzsába forgatjuk. én csak porcukrot szórok rá, mert utálom a tejfölt. amúgy gondolom simán ki lehet hagyni azt a lépést, h zsemlemorzsába forgatod, anélkül is ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!