Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett kemény a tésztám?

Miért lett kemény a tésztám?

Figyelt kérdés

kinder paradiso-t sütök.


* 4 tojás

* 15 dkg cukor

* 10 dkg puha vaj

* 10 dkg liszt

* 10 dkg étkezési keményítő

* 1/2 cs sütőpor

* ½ citrom reszelt héja (vagy 1 fiola citromaroma)

* 1 csipetnyi só


a keményítő miatt lehet? vagy egyszerűen csak túl sokat sült?:s


2011. ápr. 9. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A keményítőtől pont hogy omlósabb lesz a tészta. Szerintem túlsütötted, azért keményedett meg. De még a krém megpuhíthatja.
2011. ápr. 9. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
OK. köszönöm!
2011. ápr. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!