Miért lett kemény a tésztám?
Figyelt kérdés
kinder paradiso-t sütök.
* 4 tojás
* 15 dkg cukor
* 10 dkg puha vaj
* 10 dkg liszt
* 10 dkg étkezési keményítő
* 1/2 cs sütőpor
* ½ citrom reszelt héja (vagy 1 fiola citromaroma)
* 1 csipetnyi só
a keményítő miatt lehet? vagy egyszerűen csak túl sokat sült?:s
2011. ápr. 9. 21:16
1/2 anonim válasza:
A keményítőtől pont hogy omlósabb lesz a tészta. Szerintem túlsütötted, azért keményedett meg. De még a krém megpuhíthatja.
2/2 A kérdező kommentje:
OK. köszönöm!
2011. ápr. 10. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!