Honnan látom, hogy a gyroshoz a hús átsült?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 12:52
1/5 anonim válasza:
sehonnan. tapasztalat és próbálgatás
2/5 anonim válasza:
Én serpenyőben sütöm, kiveszek egy darabot és kettévágom.
3/5 anonim válasza:
Ki kell venni (vagy le kell vágni) egy darabot, és kettévágni. Ha belül nem piros, akkor átsült. Ennyi. :)
4/5 anonim válasza:
"Ha belül nem piros, akkor átsült"
A csirkehússal mi van?
5/5 anonim válasza:
Először is azt kéne tudni, hogy milyen húsról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!