Gyroshoz tzatziki mártás?
Porból ne csináld, baromi egészségtelen.
Reszelj le nagylyukú reszelőn egy fél kigyóuborkát, keverd bele egy nagy tejfölbe, reszelj bele ízlés szerint fokhagymát, kb. 2 gerezd kell bele. (Ha előző nap kevered a fokhagymát a tejfölbe, akkor nem lesz olyan büdi, de az ubit mindenképpen aznap keverd bele, amikor eszitek.)
Ha kell, sózd, én nem szoktam. Az ubit nem kell kinyomkodni, lével együtt mehet a tejfölbe.
Joghurttal is jó, sőt fele tejföl-fele joghurt is mehet, én tejföllel szeretem.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
Mártást csinál a gyroshoz,nem tzatziki salátát-.-"
"Mártást csinál a gyroshoz,nem tzatziki salátát-.-"
nem értem miről beszélsz... az a lötty, amit nálunk a gyrosra raknak, az nem tzatziki, ha azt érted a mártás alatt.
Kedves kérdező: a második válaszoló tökéletesen leírta, én is így csinálom, csak én a kis lyukún reszelem le és picit megsózom. :)
"nem értem miről beszélsz... az a lötty, amit nálunk a gyrosra raknak, az nem tzatziki, ha azt érted a mártás alatt."
Igen,de a második egy tzatziki saláta receptjét irta le..,és Te is ezt szajkózod! Akérdező MÁRTÁST irt mégpedig tzatziki porból,a gyroshoz!!!Ennyire nem lehetsz érthetetlen!!!!
hát szerintem nincs külön mártás meg saláta.....
nem vagyok érthetetlen, csak hülyeséget irkálsz.
kérdezz meg egy görögöt, nem hiszem, hogy neked ad igazat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!