Hogyan kell főtt tojást főzni, úgy, hogy ne durranjon közben szét (egy kicsit se)? Húsvétra készülnék.
Figyelt kérdés
Ha festeni szeretném őket, főzés közben kell festeni vagy teljesen külön, már főtt állapotban?2011. ápr. 5. 15:34
2/7 anonim válasza:
Hideg vízbe tedd be főzni.Mi a hagymahéjasnál főztük is, amikor a héj megfogta a tojást
3/7 anonim válasza:
Hát nem mikróban kell!
Fazék, víz, tojás :)
4/7 anonim válasza:
Este vedd ki a hűtőből, és a szoba hőmérsékletű tojást reggel tedd hideg vizbe. Lassan főzd vagy 15-20 percet. Hagy kihülni ebben a lében. Elvileg igy nem reped meg.Főzz többet, mint kéne pár darabbal, és ha mégis eltörik egy-egy, az a család sonka melletti tojása.
5/7 anonim válasza:
Pici sót szoktam tenni a hideg főzővízbe, de még így sem garantált, hogy mind kibírja repedés nélkül. A tojástól is függ.
6/7 anonim válasza:
Miért nem szúrod át és fújod ki a tartalmát?
Csak egy tipp, bocs az off-ért.
7/7 anonim válasza:
Tedd hideg sós vizbe és akkor nem reped meg, lassan főzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!