Hogy kell sütni a hurkát hogy ne durranjon szét a sütőben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 14:04
1/14 anonim 



válasza:





Ha jól tudom, elég megszúrkálni villával a tetejét, és akkor nem durran szét.
2/14 anonim 



válasza:





LASSAN!!! Fokozatosan adagolni rá a hőt...
3/14 anonim 



válasza:





Tilos szurkálni!!! csak a kolbászt szabad
egyébként lassú tűzön kell sütni ,az a titka
4/14 anonim 



válasza:





Szerintem se szurkáld! Attól csak kifolyik belőle az összes zsiradék...
5/14 anonim 



válasza:





Lassan kezd sütni,de függ attól is,hogy milyen minőségű bélbe,vagy mibe van töltve.Azt meg nem tudni előre.
6/14 anonim 



válasza:





Hát én bizony meg szoktam szurkálni fapálcával,és még sosem lett baja tőle....Igaz hogy folyik így ki belőle zsiradék,de attól még nem szárad ki agyonra!
7/14 anonim 



válasza:





én tűvel szoktam megszurkálni, mert így kis lyuk lesz rajta, nem szárad ki, de mégsem durran szét.
8/14 anonim 



válasza:





Nekem azt mondta egy hentes, hogy vizet is kell alá tenni, mert az olajnak magas a forráspontja. És tűvel meg kell szúrkálni, valamint alacsony hőfokon max 20 percig sütni.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Különben házi hurka!
2010. márc. 18. 15:11
10/14 anonim 



válasza:





de meglehet szúrni villával,apum szakács!!!és őis mindig úgy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!