Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell sütni a hurkát hogy...

Hogy kell sütni a hurkát hogy ne durranjon szét a sütőben?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%
ahhoz képest hogy szakács,olyan vagyok mint egy pálcika,és a szüleim is vékonyak:)
2010. márc. 18. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
10%
En meg szoktam tuvel szurkalni es egy kis vizet ontok alaja es nagyon lassu tuzon sutom, amig szep piros lesz.
2010. márc. 19. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
A házihurkát villával szoktam megszurkálni.A boltit vagy a piacit nem lehet,az vacak,már nem is veszek egy ideje,az ize sem jó,na meg ami benne van az se semmi.ZS
2010. márc. 19. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Én pék vagyok, és ott azt tanultuk, hogy ami gőzt termel, meg kell szúrkálni (ezért vágjuk a kenyeret is, hogy ne durrogjon, repedjen), igaz ez a hurkára is, ha nem szúrkálod meg, akkor csinál magának a gőz utat, olyankor durran szét nagy ricsajjal a sütőben. És kevés vizet is önts alá.
2010. márc. 19. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!