A pékségekben kapható péksütemények tényleg zsirral készülnek?
Figyelt kérdés
(bocsánat nincs hosszú i betüm) Ezt hallottam és valahogy mintha érződne is.2009. dec. 9. 17:40
1/5 anonim válasza:
Azért mert a média mega sok welness szar azt nyomja hogy az olaj egészséges a zsír meg káros, még maradnak oylan élelmiszerek amiket nem lehet zsír nélkül csinálni.
Amúgy szerintem az olaj sokkal károsabb mint a zsír, csak az olaja beleket és a felszívódást teszi tönkre rövidebb idő alatt, nem az érrendszert...
2/5 anonim válasza:
Azért mert a média mega sok welness szar azt nyomja hogy az olaj egészséges a zsír meg káros, még maradnak oylan élelmiszerek amiket nem lehet zsír nélkül csinálni.
Amúgy szerintem az olaj sokkal károsabb mint a zsír, csak az olaj a beleket és a felszívódást teszi tönkre rövidebb idő alatt, nem az érrendszert...
3/5 anonim válasza:
A Párom pék, és azt mondta ők csak a réteslap kenéséhez használják a zsírt!Egyébként nem!
4/5 anonim válasza:
Tepertős pogihoz, fánkhoz és réteslaphoz használunk zsírt. Minden máshoz margarint vagy olivaolajat!
maszatka
5/5 A kérdező kommentje:
vegaságból adódóan nem eszem zsirt engem nem érdekel mit mond a média.amugy köszönöm a válaszokat :)
2009. dec. 9. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!