Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül, egy teljes...

Hogy készül, egy teljes kiőrlésű kelt tésztás kalács?

Figyelt kérdés
Húsvétra szeretnék készíteni,egy állandó fogyókúrás rokonak valami finomat.Hétvégén csináltam egyet, de az nem sikerült,ehetetlen lett. Kipróbált receptnek örülnék.
2011. ápr. 4. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
min 40% legyen fehérliszt, tk lisztből nem lehet sütni
2011. ápr. 4. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak teljes kiőrlésű lisztből nem is lesz jó. Fele finomliszt, fele teljes kiőrlésű aránnyal már annál inkább. Vagy próbáld csak a liszt harmadát finomliszttel helyettesíteni, ha így sem jó, akkor fele-fele arányban.
2011. ápr. 4. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy a tk. lisztben pontosan ugyanannyi (vagy még több) kalória van, mint a fehér lisztben. Nem fogyókúrásabb, csak egészségesebb.

Ha meg akarod lepni, csinálj házi joghurtot: fagyasztott eperet (vagy bármi mást) nyomkodj szét villával, keverd össze natúr joghurttal, ízesítsd kevés mézzel, ha szükséges. Töltsd kehelybe, diszítsd gyümölccsel. Ha baracokosat vagy szilvásat csinálsz, tegyél bele fahéjat is.

2011. ápr. 5. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy ha mindenáron sütni akarsz:

[link]

Ez jó a nem fogyókúrázó vendégeknek is. (Persze olyan illúziója senkinek ne legyen, hogy ez a muffin korlátlanul fogyasztható!) Étcsokival csináld.

2011. ápr. 5. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!