Miért nem sikerül a fondan (t? )?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam először egy receptet, ami biztos, nem az igazán jó. Aztán kipróbáltam egy másikat, ahol a legtöbb helyen olvastam, többek közt itt is, de nagyon nem olyan lett, mint vártam. (25 dkg porcukor + 2 dl forró víz, forraljuk, forrás előtt citromlé bele, kavarás forrásig, aztán hűtés-kavarás). Nem fehéredett, az állaga is olyan, mint a mézé, nem a cukormázé.2011. ápr. 3. 20:50
1/5 anonim válasza:
hű hát én nem vagyok túl okos ilyenekben, de ha jol tudom akor a vizet kell felforralni és utána a porcukor közepébe kell egy kis lyukba önteni bele
de keresek neked gyorsan egy jo kis receptet ahol minden le van irva lépésről lépésre
2/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
nekem sem sikerült olyan jól, 50 dkg kristálycukorral és 2 dl vízzel csináltam, de szerintem porcukor kellett volna :) egyébként szépen megkeményedett a fondant a sütin, a férjem leeszegette az összeset. Szóval nálam szerintem a kristálycukor volt a ludas, meg sokáig kellett forralni, nem néhány percig, hogy a golyópróbát egyáltalán megközelítse...
5/5 A kérdező kommentje:
Ez már jobbnak tűnik. :) Köszönöm szépen! :)
2011. ápr. 8. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!