Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SÜGŐS? Ez finom lehet? (Házito...

SÜGŐS? Ez finom lehet? (HázitortaSÜTÉSNÉLKÜL! ) lent.

Figyelt kérdés

14 éves vagyok anyukámnak 16.-án lessz a szülinapja.

És nem szeretnék bonyolult dolgokat sütni. Ezért arra gondoltam hogy egy torta forma aljára gesztennye masszát tennék szépen "elkenve" aztán vanilliapudingot majd kekszet amit kis rumostejbe áztatok majd leönteném csokival és tjeszinhabbal díszíteném. Ezt előzőnap csinálnám meg és 1naapig álni hagynám hogyha lecsatoloma formát ne essen össze. Szerintetek finom lenne?És jóötlet? Vagy inkább vegyek neki egy cukrászdába?

2011. ápr. 1. 18:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Annak biztosan jobban örülne, amit Te csinálsz. És finomnak tűnik!

De kérlek tanulj meg írni! :)

2011. ápr. 1. 19:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Tudok írni csak sajnos sietnem kelett el attól a géptől amin előbbirtam:) Köszönöm a választ
2011. ápr. 1. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nagyon jó ötlet,kedves tölled. Lenne egy tippem: a forma aljára tegyél sütőpapírt,nehogy leragadjon a gesztenye,illetve a pudingot kevesebb tejjel,kb 4,5-4 dl-rel főzd meg. Sokkal személyesebb,mintha cukiban vennéd,biztos örülni fog neki.
2011. ápr. 1. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is jó ötlet bár én a gesztenye massza alá raknák szintén kekszet ,nehogy szétcsusszon és tönkre menjem az egész
2011. ápr. 1. 19:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy régi recept szerint egy fóliával borított tortaformát, vagy tálat körbe kell rakni tejbe áztatott babapiskótával, az alját is ki kell piskótával bélelni, majd egy réteg tejjel felkevert gesztenye masszát kenni rá, és megint piskóta.

Addig kell ismételni, amíg tele nem lesz a forma, egy napra hűtőbe kell rakni, hogy összeálljon, majd kiborítani egy lapos tányérra. Bevonni csokipudinggal, vagy tejszínhabbal, aztán lehet szeletelni, enni...

Rétegezheted pudinggal is, vagy más krémmel, a lényeg hogy körben legyen a keksz, vagy babapiskóta, hogy összeálljon tőle a foma...

2011. ápr. 1. 19:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos ötlet, biztos nagyon fog örülni neki, azért, mert te csináltad. Szerintem így sokkal jobb, és személyesebb, mintha cukrászdában vennéd.

Biztos finom lesz! :)

2011. ápr. 1. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Anya "sütött" nem rég majdnem ugyanilyen tortát. Ő a gesztenyéhez tett daráltkekszet meg rumot. A pudingra babapiskótát rakott, amit kávéba mártogatott. A legvégére tejszínt. Nagyon finom volt.
2011. ápr. 1. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:

[link]

nagynéném ilyet csinált, és isteni volt:)

2011. ápr. 1. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:
biztos finom lehet, anyud örülni fog neki =)
2011. ápr. 1. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
megadom a címemet, jó? a postaköltséget én állom:D
2011. ápr. 1. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!