SÜGŐS? Ez finom lehet? (HázitortaSÜTÉSNÉLKÜL! ) lent.
14 éves vagyok anyukámnak 16.-án lessz a szülinapja.
És nem szeretnék bonyolult dolgokat sütni. Ezért arra gondoltam hogy egy torta forma aljára gesztennye masszát tennék szépen "elkenve" aztán vanilliapudingot majd kekszet amit kis rumostejbe áztatok majd leönteném csokival és tjeszinhabbal díszíteném. Ezt előzőnap csinálnám meg és 1naapig álni hagynám hogyha lecsatoloma formát ne essen össze. Szerintetek finom lenne?És jóötlet? Vagy inkább vegyek neki egy cukrászdába?
Annak biztosan jobban örülne, amit Te csinálsz. És finomnak tűnik!
De kérlek tanulj meg írni! :)
Egy régi recept szerint egy fóliával borított tortaformát, vagy tálat körbe kell rakni tejbe áztatott babapiskótával, az alját is ki kell piskótával bélelni, majd egy réteg tejjel felkevert gesztenye masszát kenni rá, és megint piskóta.
Addig kell ismételni, amíg tele nem lesz a forma, egy napra hűtőbe kell rakni, hogy összeálljon, majd kiborítani egy lapos tányérra. Bevonni csokipudinggal, vagy tejszínhabbal, aztán lehet szeletelni, enni...
Rétegezheted pudinggal is, vagy más krémmel, a lényeg hogy körben legyen a keksz, vagy babapiskóta, hogy összeálljon tőle a foma...
Szerintem aranyos ötlet, biztos nagyon fog örülni neki, azért, mert te csináltad. Szerintem így sokkal jobb, és személyesebb, mintha cukrászdában vennéd.
Biztos finom lesz! :)
nagynéném ilyet csinált, és isteni volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!