Mit főzzek holnap a húsleves mellé?





Csinálj stefániát, azt előző nap megcsinálod, és hidegen is finom.
(Fasírt őzgerinc formában, tojással a közepén)





Mivel nem frissen eszitek, mindenképp olyan kell, amit tudtok melegíteni.
Főzelék (borsó, bab, tök stb.) sülthússal, fasírozottal
Pörkölt körettel (nokedli, rizs stb.)
Lehet rakott krumpli










Megcsinálod darált húsból hagyományos módon a fasírthúst.
Az őzgerincformát kikened picit olajjal (ha nem diétázol, beszórhatod prézlivel), és felkened a húsmassza egy részét az oldalaira. Kb. 6-8 főtt tojás kell, kicsit levágsz az elejéből és a végéből, és ezeket szorosan egymás mellé teszed. Befeded a maradék húsmasszával, és sütőben cirka fél óra alatt készre sütöd. A végén deszkára borítod és szeleteled.
Több receptje is ismert, attól függ, ki hogy szereti a fasírtot. :)





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!